Vanessa

Dierenarts

Mijn naam is Vanessa Suykerbuyk. Al vanaf kleins af aan heb ik gezegd dat ik dierenarts wil worden, dus de passie voor dieren zit er al van kleins af aan in. Zelf ben ik steeds opgegroeid met zowel grote als kleine honden, katten, konijnen, cavia's en natuurlijk de grote passie paarden.

Ik ben afgestudeerd in 2009 en ik ben sindsdien werkzaam als Anesthesiste voor paarden in een praktijk in de buurt. Omdat vaak de vraag van klanten kwam om ook hun hond te verzorgen ben ik me ook gaan verdiepen in de kleine huisdieren. Sinds 2009 ben ik steeds op bijscholingen te vinden, sinds 2013 ben ik me aan het bekwamen om de titel "Vakdierenarts kleine Huisdieren" te kunnen dragen.  Deze studie heb ik ondertussen afgerond in augustus 2016 met succes, waardoor ik nu zowel goed op de hoogte ben van de eerstelijns diergeneeskunde over het paard als over uw kleine viervoeters.

Verdere bijscholing ligt me nauw aan het hart, dus die worden dan ook  verder gezet in de toekomst om steeds up to date te blijven om zo jullie lieveling steeds van kwalitatieve diergeneeskunde te voorzien.

Door de steeds drukker wordende praktijk heb ik in oktober 2016 besloten om te stoppen als anesthesiste en me volledig te focussen op het eigen cliënteel, om zo een nog betere service te kunnen garanderen.

Sinds 1 november 2020 is de praktijknaam omgedoopt naar DAP Viva.

Mijn droom is een praktijk waar het dier primeert en waar het zijn preventieve en primaire verzorging in alle rust kan krijgen.

Uren van
Vanessa
op afspraak
Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
Maak een afspraak
Uren van
Vanessa
in vrije raadpleging
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken? Hebt u een vraag voor ons? Neem contact met ons op!

Afspraken die niet of minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd sullen in rekening gebracht worden. Er wordt een consult aangerekend, alsook de eventuele reeds gemaakte kosten met betrekking tot de voorziene afspraak. vb: kosten van een 2e dierenarts of extra uren van de assistente bij niet nakomen van een chirurgische afspraak.